Verloren / gevonden voorwerpen

Iets verloren of gevonden?

Wist u dat Stichting Actief ook zorgt voor de registratie van verloren en gevonden voorwerpen? U kunt deze melden aan de balie van de kringloopwinkels in Boxmeer en Cuijk, telefonisch of vul het aangifteformulier in.

 

Melden verloren of gevonden voorwerpen: 0485 – 33 90 90 doorkiesnummer 3

Geef bij uw aangifte zo veel mogelijk details door. Denk aan merk, type, kleur, serienummer, bijzondere kentekens en de plaats waar u het artikel verloren of gevonden heeft. Als u iets heeft gevonden en aangegeven bij Stichting Actief maar het zelf in bewaring houdt, dan moet u het één jaar bewaren. In de gemeenten Mill en Sint Hubert, Grave en Sint Anthonis kunt u gevonden voorwerpen ook bij het gemeentehuis inleveren. Wij halen ze daar op.

 

Teruggevonden voorwerpen

Is uw eigendom teruggevonden? Dan krijgt u van ons bericht en kunt u het artikel ophalen in de winkels in Boxmeer of Cuijk. Neem dan (een kopie van) uw legitimatiebewijs mee.

 

Aangifte doen bij de politie

Van deze verloren voorwerpen moet u altijd zelf aangifte doen bij de politie:

  • Paspoorten
  • Identiteitsbewijzen
  • Rijbewijzen

 

Wij nemen geen identiteits- en rijbewijzen aan. Deze moet de vinder naar de gemeente brengen. Als wij deze documenten in een portemonnee vinden, dan vragen wij bij de politie de naam- en adresgegevens op en sturen de betreffende persoon een bericht.