0485 – 339090 info@stichtingactief.nl

Nieuws

Gemotiveerde mensen kans geven op de arbeidsmarkt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Vrijdagavond = spelletjes avond!Zin in een spelletjesavond, maar geen spelletjes in huis? Nu we het coronavirus zo min mogelijk moeten verspreiden is dit het ideale moment om eens gezellig met elkaar een bordspel te spelen.Geen spelletjes in huis? Wij hebben leuke gezelschapspellen voor je klaar staan in onze kringloopwinkel! Maak eenvoudig een afspraak door even te bellen naar: 06 22871044.

2 dagen geleden

Vrijdagavond = spelletjes avond!

Zin in een spelletjesavond, maar geen spelletjes in huis? Nu we het coronavirus zo min mogelijk moeten verspreiden is dit het ideale moment om eens gezellig met elkaar een bordspel te spelen.

Geen spelletjes in huis? Wij hebben leuke gezelschapspellen voor je klaar staan in onze kringloopwinkel! Maak eenvoudig een afspraak door even te bellen naar: 06 22871044.
... Bekijk meerBekijk minder

Vandaag geven wij het woord aan onze medewerkster Miriam Theunissen-Bottenberg.Sinds januari 2020 is Miriam Theunissen-Bottenberg werkzaam bij Stichting Actief. Miriam heeft een MBO-opleiding gevolgd en is vervolgens in de arbeidsmarkt gestapt.“Mijn naam is Miriam Theunissen-Bottenberg, ik ben 61 jaar oud en woonachtig in Boxmeer! Samen met mijn partner heb ik twee mooie kinderen én ben ik trotse oma van 4 kleinkinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig of ben ik actief aan het country dansen!Ik ga al ruim een jaar met veel passie naar mijn werk! Binnen Stichting Actief ben ik eindverantwoordelijk voor de verkoop van de kleding in de kringloopwinkel. Ik vind het heerlijk om de hele dag in de weer te zijn met verschillende mensen. Wat ik erg leuk vind zijn de verschillende nationaliteiten, om hen te helpen aan een werkritme en ze een gevoel te geven dat zij er ook bij horen!Mijn werkdag is pas geslaagd als er weer mooie spullen in de winkel hangen. Maar natuurlijk ook dat iedereen tevreden de deur uit gaat met een prachtige aankoop!”

1 week geleden

Vandaag geven wij het woord aan onze medewerkster Miriam Theunissen-Bottenberg.

Sinds januari 2020 is Miriam Theunissen-Bottenberg werkzaam bij Stichting Actief. Miriam heeft een MBO-opleiding gevolgd en is vervolgens in de arbeidsmarkt gestapt.

“Mijn naam is Miriam Theunissen-Bottenberg, ik ben 61 jaar oud en woonachtig in Boxmeer! Samen met mijn partner heb ik twee mooie kinderen én ben ik trotse oma van 4 kleinkinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig of ben ik actief aan het country dansen!

Ik ga al ruim een jaar met veel passie naar mijn werk! Binnen Stichting Actief ben ik eindverantwoordelijk voor de verkoop van de kleding in de kringloopwinkel. Ik vind het heerlijk om de hele dag in de weer te zijn met verschillende mensen. Wat ik erg leuk vind zijn de verschillende nationaliteiten, om hen te helpen aan een werkritme en ze een gevoel te geven dat zij er ook bij horen!

Mijn werkdag is pas geslaagd als er weer mooie spullen in de winkel hangen. Maar natuurlijk ook dat iedereen tevreden de deur uit gaat met een prachtige aankoop!”
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

Leuk om te lezen Miriam. Je straalt echt trots uit ❤

Heij lief nichtje. Wat een leuk stukje over jou en uit de reacties die ik lees, zijn er meer mensen die je lief vinden. Veel succes en blijf jezelf. Groetjes Harrie.

Hoi Miriam, wat een leuk stukje over jou. Je straalt ook altijd vriendelijkheid en enthousiasme uit en dat is fijn voor ons 👍💐🌹

Mooi verwoordt

Topper

Leuk, zie ik je nog is.

Mooi 👍

Lief

Wat super leuk om te lezen Miriam. Een toppertje ben je. ❤️

Fijn dat je het naar je zin hebt

Topper 👌🤗

Altijd vriendelijk tegen de klanten 🙂👏

Top vrouw

Lieve, leuke collega!!

Wat een leuk stukje

Heel leuk Miriam

Leuk om te lezen Miriam!

❤️

Blij met zo'n collega als jij Miriam Theunissen Bottenberg ❤

He Miriam , ik ben Arie zijn vriendin , Arie wil graag in contact komen met jou ...zou je hem willen bellen aub? Of stuur mij een bericht aub?Idd een leuk stuk over jou...ik kom graag in jullie winkel. Leuke spullen en kleding daaro gekocht al. Binnenkort weer. Jij schijnt een prettig mens te zijn , heb ik van horen zeggen. Is óók wel te zien. Succes 🍀⚘👌

Trots op mam!! 🥰

Leuk hoor Miriam🍀💐

Goed bezig!

View more comments

De winterkleding 🥶  kan weer uit de kast, zodat er volop zomerkleding in past!! 🌞Vanaf 𝟭 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 (nee het is geen grap😉 ) volop zomercollectie in onze beide winkels. 🎊Wil je een afspraak maken om bij ons te komen winkelen? 🛍️  Neem dan contact met ons op via: 06 22 87 10 44!

2 weken geleden

De winterkleding 🥶 kan weer uit de kast, zodat er volop zomerkleding in past!! 🌞

Vanaf 𝟭 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 (nee het is geen grap😉 ) volop zomercollectie in onze beide winkels. 🎊

Wil je een afspraak maken om bij ons te komen winkelen? 🛍️ Neem dan contact met ons op via: 06 22 87 10 44!
... Bekijk meerBekijk minder

‘’Nee hoor er is geen visite, al die schoenen zijn van mij!’’Zijn jullie ook altijd op zoek naar leuke schoenen? In onze winkel vind je van alles, van hoge hakken tot sportieve gympen! Staat er iets voor jou tussen? Maak dan een afspraak en kom even langs!Image attachmentImage attachment

2 weken geleden

‘’Nee hoor er is geen visite, al die schoenen zijn van mij!’’

Zijn jullie ook altijd op zoek naar leuke schoenen? In onze winkel vind je van alles, van hoge hakken tot sportieve gympen! Staat er iets voor jou tussen? Maak dan een afspraak en kom even langs!
... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden

a.s. Zaterdag winkel en inname Cuijk wegens omstandigheden helaas gesloten. Excuses voor het ongemak.
U bent weer van harte welkom vanaf dinsdag 30-03-2021 volgens de normale openingstijden 10:00u tot 17:00u dinsdag t/m zaterdag.
Note: Vergeet u niet een afspraak te maken via telefoonnummer 06 22 87 10 44.

Mvg Stichting Actief
... Bekijk meerBekijk minder

Vandaag geven wij het woord aan onze medewerkster Jány.“Mijn naam is Jány, ik ben 39 jaar oud en woonachtig in Mill! In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen in de stad én doe ik vrijwilligerswerk bij Juliana Mill.Ik ga al 12,5 jaar met veel plezier naar mijn werk bij Stichting Actief. Mijn dagelijkse werkzaamheden als winkel- en magazijn medewerkster bestaan uit het helpen van de klanten, de verkoop, het prijzen van artikelen én spring ik soms bij bij de inname van de goederen. Mijn taken zijn dus erg gevarieerd en dat maakt het werken bij Stichting Actief iedere dag zo leuk!Mijn werkdag is pas geslaagd als er veel klanten tevreden de deur uitlopen met hun aankoop! Want onze winkel is natuurlijk de mooiste kringloopwinkel van het land van Cuyk en omstreken!”

3 weken geleden

Vandaag geven wij het woord aan onze medewerkster Jány.

“Mijn naam is Jány, ik ben 39 jaar oud en woonachtig in Mill! In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen in de stad én doe ik vrijwilligerswerk bij Juliana Mill.

Ik ga al 12,5 jaar met veel plezier naar mijn werk bij Stichting Actief. Mijn dagelijkse werkzaamheden als winkel- en magazijn medewerkster bestaan uit het helpen van de klanten, de verkoop, het prijzen van artikelen én spring ik soms bij bij de inname van de goederen. Mijn taken zijn dus erg gevarieerd en dat maakt het werken bij Stichting Actief iedere dag zo leuk!

Mijn werkdag is pas geslaagd als er veel klanten tevreden de deur uitlopen met hun aankoop! Want onze winkel is natuurlijk de mooiste kringloopwinkel van het land van Cuyk en omstreken!”
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

Meestal erg spontaan en 🤩 enthousiast

Leuk verhaaltje Jany 👍. Je kan zien dat je het met veel plezier doet. En ....inderdaad ..... de mooiste winkel maken jullie er met z'n allen van. Iedere keer weer een verrassing als je binnenkomt.

Dank jullie wel voor de lieve berichtjes ☺❤

👍

Mooi stukje Jany, om trots op te wezen

Fijne enthousiaste vrouw😇

Het zonnetje in de winkel

😘😘gefeliciteerd dinnie

Op naar de 25 😉

Toppertje! 😘

Fijne medewerkster ook vriendelijk echt een visitekaartje

Ik zag je vaak in de kringloopwinkel in Boxmeer, altijd opgewekt.

Leuk hoor, goed bezig jany

Leuke foto .en een lieverd 😊

View more comments

Sporten?Onze favoriete sport is ACTIEF KRINGLOPEN!
en die van jullie? 💪Maak een ACTIEF, GEZELLIG en SPORTIEF rondje door onze vernieuwde winkel!Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak! ☎️ 06- 22 87 10 44Dit nummer is bereikbaar van:
Ma t/m Za van 10:00 t/m 17:00.

4 weken geleden

Sporten?

Onze favoriete sport is ACTIEF KRINGLOPEN!
en die van jullie? 💪

Maak een ACTIEF, GEZELLIG en SPORTIEF rondje door onze vernieuwde winkel!

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak! ☎️ 06- 22 87 10 44

Dit nummer is bereikbaar van:
Ma t/m Za van 10:00 t/m 17:00.
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

Mijn favoriete sport is Actief "pareltjes" zoeken! En die zijn er meer dan genoeg te vinden in de prachtig vernieuwde kringloopwinkel!

Groetjes Arie 🖕🤣😅😉

Goed verzonnen , zijn jullie allemaal zo leuk....ik hoor hier nee 🤣😜😅

🎊🎊🎊 LEUK NIEUWS 🎊🎊🎊Stichting Actief mag vanaf 16-3 meer klanten ontvangen in hun prachtige winkels. Dit geeft u ook meer ruimte in tijd om bij ons te shoppen. Maak tijdig uw afspraak i.v.m. aantal klanten in onze winkels.Wilt u een afspraak maken om één of beide van onze winkels te bezoeken, dan mag u contact opnemen met onderstaand nummer:
💥💥💥 06- 22 87 10 44💥💥💥
Dit nummer is bereikbaar op:
Ma t/m Za van 10:00 t/m 17:00De nieuwe openingstijden van onze beide winkels/innames zijn: Di t/m Za van 10:00 t/m 17:00Wilt u graag goederen laten ophalen, of heeft u iets gevonden/verloren dan kunt  u contact opnemen met ons vertrouwde ophaal nummer e/o mailadres:
☎️ 0485- 33 90 90
✉️ Info@stichtingactief.nl

1 maand geleden

🎊🎊🎊 LEUK NIEUWS 🎊🎊🎊

Stichting Actief mag vanaf 16-3 meer klanten ontvangen in hun prachtige winkels. Dit geeft u ook meer ruimte in tijd om bij ons te shoppen. Maak tijdig uw afspraak i.v.m. aantal klanten in onze winkels.

Wilt u een afspraak maken om één of beide van onze winkels te bezoeken, dan mag u contact opnemen met onderstaand nummer:
💥💥💥 06- 22 87 10 44💥💥💥
Dit nummer is bereikbaar op:
Ma t/m Za van 10:00 t/m 17:00

De nieuwe openingstijden van onze beide winkels/innames zijn: Di t/m Za van 10:00 t/m 17:00

Wilt u graag goederen laten ophalen, of heeft u iets gevonden/verloren dan kunt u contact opnemen met ons vertrouwde ophaal nummer e/o mailadres:

☎️ 0485- 33 90 90
✉️ Info@stichtingactief.nl
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

🥳❤

Kom vd week weer 👍👌

Vandaag geven wij het woord aan onze medewerker Paul Willems.Sinds september 2019 is Paul Willems werkzaam bij Stichting Actief. Paul heeft na het behalen van een MAVO diploma de studie voortgezet en is de opleiding MTS Bouwkunde gaan volgen.“Mijn naam is Paul Willems, ik ben 57 jaar oud en woonachtig in Oss! In mijn vrije tijd ga ik graag thuis actief aan de slag. Ik vind het heerlijk om meubels te ontwerpen en dit vervolgens te realiseren tot iets moois!Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn erg divers! Het bestaat onder andere uit klussen, verbouwen, spullen in- en uitladen, vrachtwagenchauffeur en natuurlijk klanten helpen. Ik zou overal kunnen bijspringen waar nodig is! Of wel, het ‘manusje’ van alles. De vele afwisseling en de waardering die je ontvangt, dat maakt het werken bij Stichting Actief zo leuk! Mijn werkdag is pas geslaagd als ik aan de slag kan gaan met een groot project en dit vervolgens ook kan afronden tot iets moois.Ik ben trots op het team die zich elke dag 100% inzet voor Stichting Actief! Maar uiteraard ook dat zij het bedrijf kunnen laten groeien tot één van de mooiste kringloopwinkels in Nederland!’’

1 maand geleden

Vandaag geven wij het woord aan onze medewerker Paul Willems.

Sinds september 2019 is Paul Willems werkzaam bij Stichting Actief. Paul heeft na het behalen van een MAVO diploma de studie voortgezet en is de opleiding MTS Bouwkunde gaan volgen.

“Mijn naam is Paul Willems, ik ben 57 jaar oud en woonachtig in Oss! In mijn vrije tijd ga ik graag thuis actief aan de slag. Ik vind het heerlijk om meubels te ontwerpen en dit vervolgens te realiseren tot iets moois!

Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn erg divers! Het bestaat onder andere uit klussen, verbouwen, spullen in- en uitladen, vrachtwagenchauffeur en natuurlijk klanten helpen. Ik zou overal kunnen bijspringen waar nodig is! Of wel, het ‘manusje’ van alles. De vele afwisseling en de waardering die je ontvangt, dat maakt het werken bij Stichting Actief zo leuk! Mijn werkdag is pas geslaagd als ik aan de slag kan gaan met een groot project en dit vervolgens ook kan afronden tot iets moois.

Ik ben trots op het team die zich elke dag 100% inzet voor Stichting Actief! Maar uiteraard ook dat zij het bedrijf kunnen laten groeien tot één van de mooiste kringloopwinkels in Nederland!’’
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

Wat leuk Paul Willems , jammer dat ik je niet kan bereiken...bel mij anders even , ik heb een klus voor je , paar daagjes werk , kan op zaterdags bv. Bel mij aub 06 10052967 bvd

Vandaag zou eigenlijk de traditionele Boekenweek starten! Echter is deze door de huidige omstandigheden verplaatst naar september.Daarom vieren we deze week een week vol boeken! In onze winkel is er genoeg keus voor iedereen. Dus maak een afspraak, kies een leuk boek en lezen maar! 📚

1 maand geleden

Vandaag zou eigenlijk de traditionele Boekenweek starten! Echter is deze door de huidige omstandigheden verplaatst naar september.

Daarom vieren we deze week een week vol boeken! In onze winkel is er genoeg keus voor iedereen. Dus maak een afspraak, kies een leuk boek en lezen maar! 📚
... Bekijk meerBekijk minder

Laad meer

Heeft u nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Openingstijden winkel en inname goederen

Boxmeer (vanaf 16 maart)

Winkel :  

Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.00

(op afspraak)             

 

 

Inname goederen :

Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.00

Openingstijden winkel en inname goederen

Cuijk (vanaf 16 maart)

  

Winkel :

Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.00

(op afspraak)

 

Inname goederen:

Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.00

 

Openingstijden Boxmeer

Maandag11:00 - 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag9:30 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur

Contact

Kringloopwinkel Boxmeer

Valendries 24
5831 DV Boxmeer

Kringloopwinkel Cuijk 

De Lange Beijerd 1
5431 NR Cuijk

E-mail: info@stichtingactief.nl
Tel: 0485 -33 90 90
Telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 13.00 uur