0485 – 339090 info@stichtingactief.nl

Nieuws

Gemotiveerde mensen kans geven op de arbeidsmarkt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Vandaag laten wij je kennismaken met Bas!Ik ben Bas en ik ben nu zo’n 15 jaar werkzaam bij Stichting Actief. Mijn hobby’s zijn EHBO, wielrennen en fotograferen. Mijn werkzaamheden zijn heel divers, maar voornamelijk werk ik in de inname. Verder werk ik wel eens in het magazijn, maar ben ik ook regelmatig op de winkelvloer te vinden. De diversiteit maakt dat ik het werk bij Stichting Actief als erg plezierig ervaar.Mijn werkdag is geslaagd als alles goed gegaan is!

2 weken geleden

Vandaag laten wij je kennismaken met Bas!

"Ik ben Bas en ik ben nu zo’n 15 jaar werkzaam bij Stichting Actief. Mijn hobby’s zijn EHBO, wielrennen en fotograferen. Mijn werkzaamheden zijn heel divers, maar voornamelijk werk ik in de inname. Verder werk ik wel eens in het magazijn, maar ben ik ook regelmatig op de winkelvloer te vinden. De diversiteit maakt dat ik het werk bij Stichting Actief als erg plezierig ervaar".

"Mijn werkdag is geslaagd als alles goed gegaan is!"
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

Let's get bananas🍌🍌

Hele aardige man. En zó behulpzaam! Bij de inname meerdere keren ontmoet en heel fijn geholpen! 🥰

Sinterklaas kleurplaten actie bij Stichting Actief!🖍Kom vanaf morgen 07-11 bij ons een leuke Sinterklaas kleurplaat bij de kassa ophalen.KLEUR, PLAK of KNIP deze kleurplaat zoals jij wilt!✂️Lever de kleurplaat erna weer bij ons in, deze krijgt een mooi plekje in onze winkel. Daarnaast maak jij kans op een leuke prijs!De winnaars worden op 03-12 bekend gemaakt via Facebook en via de gegevens die zijn achtergelaten.📍INLEVEREN KAN T/M 30-11 IN EEN VAN ONZE WINKELS!De kleurplaten worden vervolgens met Sinterklaas meegegeven!!

3 weken geleden

Sinterklaas kleurplaten actie bij Stichting Actief!🖍

Kom vanaf morgen 07-11 bij ons een leuke Sinterklaas kleurplaat bij de kassa ophalen.

KLEUR, PLAK of KNIP deze kleurplaat zoals jij wilt!✂️

Lever de kleurplaat erna weer bij ons in, deze krijgt een mooi plekje in onze winkel. Daarnaast maak jij kans op een leuke prijs!

De winnaars worden op 03-12 bekend gemaakt via Facebook en via de gegevens die zijn achtergelaten.

📍INLEVEREN KAN T/M 30-11 IN EEN VAN ONZE WINKELS!

De kleurplaten worden vervolgens met Sinterklaas meegegeven!!
... Bekijk meerBekijk minder

Wij zijn trots op onze medewerkers en stellen ze graag aan jullie voor.Vandaag laten we jullie kennis maken met Maria.  Ik ben Maria (62) en ik woon in Sambeek. Mijn hobby’s zijn fietsen, diamond painting, lezen en op vakantie gaan. Ik werk nu zo’n 3 jaar bij stichting actief als vrijwilliger in de winkel.Mijn werkzaamheden bestaan uit: Mensen helpen achter de kassa, de winkel opruimen en netjes houden en spullen prijzen. Het leukste hieraan vind ik het contact met de collega’s. Iedereen is verschillend en iedereen heeft een rugzakje, net als ik, maar dat maakt het juist erg bijzonder.Ik vind het mooi om te zien wat klanten allemaal afgeven, van kleding tot heel veel andere soorten spullen, waarbij er vaak ook nog hele mooie spullen bij zitten die hier voor een mooie prijs weg gaan.Mijn werkdag is pas echt geslaagd als ik de spullen goed geprijsd en opgeruimd heb en prettig met mijn collega’s heb samen gewerkt.

3 weken geleden

Wij zijn trots op onze medewerkers en stellen ze graag aan jullie voor.

Vandaag laten we jullie kennis maken met Maria. "Ik ben Maria (62) en ik woon in Sambeek. Mijn hobby’s zijn fietsen, diamond painting, lezen en op vakantie gaan. Ik werk nu zo’n 3 jaar bij stichting actief als vrijwilliger in de winkel".

"Mijn werkzaamheden bestaan uit: Mensen helpen achter de kassa, de winkel opruimen en netjes houden en spullen prijzen. Het leukste hieraan vind ik het contact met de collega’s. Iedereen is verschillend en iedereen heeft een rugzakje, net als ik, maar dat maakt het juist erg bijzonder".

"Ik vind het mooi om te zien wat klanten allemaal afgeven, van kleding tot heel veel andere soorten spullen, waarbij er vaak ook nog hele mooie spullen bij zitten die hier voor een mooie prijs weg gaan".

"Mijn werkdag is pas echt geslaagd als ik de spullen goed geprijsd en opgeruimd heb en prettig met mijn collega’s heb samen gewerkt".
... Bekijk meerBekijk minder

Geweldig toch dat moois bij ons in de winkels. Zowel de brenger als de koper maakt het mogelijk, dat onze doelstellingen van stichting Actief gewaarborgd blijven. Medewerkers van Stichting Actief zijn u dankbaar hiervoor.Image attachment

3 weken geleden

Geweldig toch dat moois bij ons in de winkels. Zowel de brenger als de koper maakt het mogelijk, dat onze doelstellingen van stichting Actief gewaarborgd blijven. Medewerkers van Stichting Actief zijn u dankbaar hiervoor. ... Bekijk meerBekijk minder

1 maand geleden

Geweldig ... Bekijk meerBekijk minder

Fantastiche wat je je kamer mooi kunt inrichten, met de vondsten bij stichting Actief

1 maand geleden

Fantastiche wat je je kamer mooi kunt inrichten, met de vondsten bij stichting ActiefCreatief met kringloop vondsten. Strandmat gevonden bij de kringloop en beschilderd.
Webbing gevonden bij de kringloop en lampen van gemaakt. Mand, kandelaar en rond vaasje ook van de kringloop. De kandelaar zwart gespoten en het vaasje met muurverf beschilderd.
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

Tof van je dat je je prachtige "Actief/Ingeborg creatie's" op de foto hebt gezet én hebt ingestuurd Ingeborg! Nu kan ik eindelijk eens zien wat je van alles wat bij de kassa voorbij komt hebt gemaakt!

Leuk! Creatief met de kringloop!

HoHoHo... ook de kerstman kan nu actief winkelen bij Stichting Actief!Binnen ons kerst thema vindt je naast mooie kerstdecoratie ook talloze cadeaus waar je iemand blij mee kunt maken. Van speelgoed of kleding tot aan meubels en decoratie.Leuke prijzen en veel keuze! Zo is er voor ieder wat wils!Bezoek onze winkels:📍 Boxmeer van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.📍 Cuijk van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

1 maand geleden

HoHoHo... ook de kerstman kan nu actief winkelen bij Stichting Actief!

Binnen ons kerst thema vindt je naast mooie kerstdecoratie ook talloze cadeaus waar je iemand blij mee kunt maken. Van speelgoed of kleding tot aan meubels en decoratie.

Leuke prijzen en veel keuze! Zo is er voor ieder wat wils!

Bezoek onze winkels:

📍 Boxmeer van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

📍 Cuijk van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
... Bekijk meerBekijk minder

Heb jij spullen die een tweede kans verdienen?Tijdens onze openingstijden in de winkel kun je ook terecht voor de inname van spullen. Maak andere mensen blij met spullen die nog makkelijk een poosje mee kunnen.Bij ons kun je terecht voor heel veel mooie spullen, voor ieder wat wils!Openingstijden van de winkel en inname:
📍 Boxmeer maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
📍 Cuijk dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

1 maand geleden

Heb jij spullen die een tweede kans verdienen?

Tijdens onze openingstijden in de winkel kun je ook terecht voor de inname van spullen. Maak andere mensen blij met spullen die nog makkelijk een poosje mee kunnen.

Bij ons kun je terecht voor heel veel mooie spullen, voor ieder wat wils!

Openingstijden van de winkel en inname:
📍 Boxmeer maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
📍 Cuijk dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
... Bekijk meerBekijk minder

Sinterklaas kan nu actief winkelen bij Stichting Actief!Nieuw speelgoed voor groot en klein, moet u bij Stichting Actief zijn. Wij hebben nieuw en oud, voor een leuke prijs zodat u nog wat overhoudt!Bezoek onze winkels!📍 Boxmeer; Ma t/m Za van 10.00-17.00 Valendries 24, Boxmeer
Cuijk; Di t/m Za van 10.00-17.00 Lange Beijerd 1,Cuijk

2 maanden geleden

Sinterklaas kan nu actief winkelen bij Stichting Actief!

Nieuw speelgoed voor groot en klein, moet u bij Stichting Actief zijn. Wij hebben nieuw en oud, voor een leuke prijs zodat u nog wat overhoudt!

Bezoek onze winkels!

📍 Boxmeer; Ma t/m Za van 10.00-17.00 Valendries 24, Boxmeer
Cuijk; Di t/m Za van 10.00-17.00 Lange Beijerd 1,Cuijk
... Bekijk meerBekijk minder

Om niet te vergeten nogmaals!!!

2 maanden geleden

Om niet te vergeten nogmaals!!!😏!!ATTENTIE !!ATTENTIE!!ATTENTIE!!ATTENTIE!!🤪 ... Bekijk meerBekijk minder

Laad meer

Heeft u nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Openingstijden winkel en inname goederen

Boxmeer

 
Maandag t/m zaterdag10:00 - 17:00 uur

Openingstijden winkel en inname goederen

Cuijk 

  

Dinsdag t/m zaterdag    10:00 - 17:00 uur

 

Openingstijden Boxmeer

Maandag11:00 - 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag9:30 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur

Contact

Kringloopwinkel Boxmeer

Valendries 24
5831 DV Boxmeer

Kringloopwinkel Cuijk 

De Lange Beijerd 1
5431 NR Cuijk

E-mail: info@stichtingactief.nl
Tel: 0485 -33 90 90
Telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur