0485 – 339090 info@stichtingactief.nl

Nieuws

Gemotiveerde mensen kans geven op de arbeidsmarkt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 dagen geleden

Ook alles voor je huis en inrichting vind je bij ons!

De aanschaf van een nieuwe bank kan een dure grap zijn, maar dat hoeft niet! Als je een leuke bank koopt bij Stichting Actief kun je geld besparen én genieten van heerlijk zitgenot.

Het gaat om kwalitatief, goede banken die zeker een tweede gebruiker verdienen. Kom gerust langs in de winkel en kom ‘’proef zitten’’!
... Bekijk meerBekijk minder

Nieuw krijtverf van het merk Vintage!!Laat je inspireren door onze mooie kleurtjes en geef je interieur een nieuw tintje.. 🤩Hierbij een kleine impressie van ons grote assortiment vintage! Dus neem snel een bezoekje aan de winkel.Image attachment

2 weken geleden

Nieuw krijtverf van het merk Vintage!!

Laat je inspireren door onze mooie kleurtjes en geef je interieur een nieuw tintje.. 🤩

Hierbij een kleine impressie van ons grote assortiment vintage! Dus neem snel een bezoekje aan de winkel.
... Bekijk meerBekijk minder

Vandaag geven wij het woord aan onze vrijwilligster Loes.“Mijn naam is Loes, ik ben 68 jaar oud en woonachtig in Cuijk! In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Ik vind het leuk om vijvers en/of waterpartijen te ontwerpen, en dit vervolgens ook te realiseren tot iets moois!Inmiddels ga ik al twee jaar lang met veel plezier naar mijn werk bij Stichting Actief! Ik spring bij waar nodig. S ’morgens ben ik vooral actief bezig in de winkel om alle items op de juiste plaats te zetten en hier uiteraard ook prijskaartjes voor te maken. In de middag ben ik vaak te vinden in het magazijn om zo het gehele proces goed te laten verlopen. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn dus erg gevarieerd en dat maakt het werken bij Stichting Actief iedere dag een feestje! En weet je wat ook zo leuk is? Het team van collega’s en natuurlijk alle klanten die tevreden de deur uitlopen!’’Image attachment

3 weken geleden

Vandaag geven wij het woord aan onze vrijwilligster Loes.

“Mijn naam is Loes, ik ben 68 jaar oud en woonachtig in Cuijk! In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Ik vind het leuk om vijvers en/of waterpartijen te ontwerpen, en dit vervolgens ook te realiseren tot iets moois!

Inmiddels ga ik al twee jaar lang met veel plezier naar mijn werk bij Stichting Actief! Ik spring bij waar nodig. S ’morgens ben ik vooral actief bezig in de winkel om alle items op de juiste plaats te zetten en hier uiteraard ook prijskaartjes voor te maken. In de middag ben ik vaak te vinden in het magazijn om zo het gehele proces goed te laten verlopen. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn dus erg gevarieerd en dat maakt het werken bij Stichting Actief iedere dag een feestje! En weet je wat ook zo leuk is? Het team van collega’s en natuurlijk alle klanten die tevreden de deur uitlopen!’’
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

Een hele fijne collega om mee te mogen werken

Ga met een gevulde tas naar huis. Van kleding tot boeken, woonaccessoires je kunt voor heel veel leuke tweedehands producten bij ons terecht!

4 weken geleden

Ga met een gevulde tas naar huis. Van kleding tot boeken, woonaccessoires je kunt voor heel veel leuke tweedehands producten bij ons terecht! ... Bekijk meerBekijk minder

HET EK 2021 IS COMING! ⚽Wees voorbereid en sla alvast je slag! Vanaf morgen kun je weer bij ons terecht voor toeters, hoeden, vlaggen en vooral veel oranje!Ondanks corona, met onze spullen toch gezelligheid verzekerd! 😉Ken jij een echte oranje supporter? Tag hem alvast hieronder 👇

4 weken geleden

HET EK 2021 IS COMING! ⚽

Wees voorbereid en sla alvast je slag! Vanaf morgen kun je weer bij ons terecht voor toeters, hoeden, vlaggen en vooral veel oranje!

Ondanks corona, met onze spullen toch gezelligheid verzekerd! 😉

Ken jij een echte oranje supporter? Tag hem alvast hieronder 👇
... Bekijk meerBekijk minder

4 weken geleden

Shoppen bij Stichting Actief!

Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk onderstaande video voor een impressie 👇

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan een van onze winkels.

📍 Valendries 24, 5831 DV Boxmeer
📍 Lange Beijerd 1, 5431 NR Cuijk
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

ja mooi, maar veel tee ver weg, jammer

Wij genieten aanstaande donderdag van een dagje extra vrij! Helaas geen leuke feestjes, activiteiten of zomerse temperaturen deze dag.Maar niet getreurd .. Kom vandaag nog bij ons langs voor een stapel leuke boeken, muziek platen of ga deze dag aan de slag met je interieur.. wij hebben genoeg leuke meubels!

1 maand geleden

Wij genieten aanstaande donderdag van een dagje extra vrij! Helaas geen leuke feestjes, activiteiten of zomerse temperaturen deze dag.

Maar niet getreurd .. Kom vandaag nog bij ons langs voor een stapel leuke boeken, muziek platen of ga deze dag aan de slag met je interieur.. wij hebben genoeg leuke meubels!
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

Zijn jullie morgen(woensdag) wel open?

Vier het leven en vier de vrijheid! 🇱🇺Wij zijn aanstaande woensdag gesloten! Vanaf donderdag 6 mei kun je bij ons weer terecht voor shopplezier! En tevens is onze inname geopend om bruikbare goederen in te leveren!

2 maanden geleden

Vier het leven en vier de vrijheid! 🇱🇺

Wij zijn aanstaande woensdag gesloten! Vanaf donderdag 6 mei kun je bij ons weer terecht voor shopplezier! En tevens is onze inname geopend om bruikbare goederen in te leveren!
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden

Ga met een gevulde tas naar huis. Van kleding tot boeken, woonaccessoires je kunt voor heel veel leuke tweedehands producten bij ons terecht!

Zie je iets leuks? kom dan gezellig langs!
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

Mag je ook weer spullen komen brengen bij de kringloop in cuijk??

Ook zonder afspraak inmiddels!

Vandaag geven wij het woord aan onze vrijwilligster Judith.“Hallo! Mijn naam is Judith, ik ben 49 jaar oud en woonachtig in Cuijk! In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, maar ik vind het ook heerlijk om gitaar te spelen of een mooi boek te lezen.Sinds februari 2019 ga ik al met veel plezier naar mijn werk bij Stichting Actief! Mijn dagelijkse werkzaamheden als magazijn medewerkster bestaan voornamelijk uit magazijnwerk en het sorteren van de goederen, maar het netjes houden van de winkel behoort natuurlijk ook bij mijn taken.Ik vind het heerlijk om in de weer te zijn met mijn collega’s! Daarnaast vind ik het geweldig om te zien dat mensen erg gelukkig worden van onze prachtige items. Het persoonlijke contact, de goede hulp én de mooie spullen die een tweede leven krijgen maken Stichting Actief uniek.”Image attachment

2 maanden geleden

Vandaag geven wij het woord aan onze vrijwilligster Judith.

“Hallo! Mijn naam is Judith, ik ben 49 jaar oud en woonachtig in Cuijk! In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, maar ik vind het ook heerlijk om gitaar te spelen of een mooi boek te lezen.

Sinds februari 2019 ga ik al met veel plezier naar mijn werk bij Stichting Actief! Mijn dagelijkse werkzaamheden als magazijn medewerkster bestaan voornamelijk uit magazijnwerk en het sorteren van de goederen, maar het netjes houden van de winkel behoort natuurlijk ook bij mijn taken.

Ik vind het heerlijk om in de weer te zijn met mijn collega’s! Daarnaast vind ik het geweldig om te zien dat mensen erg gelukkig worden van onze prachtige items. Het persoonlijke contact, de goede hulp én de mooie spullen die een tweede leven krijgen maken Stichting Actief uniek.”
... Bekijk meerBekijk minder

Laad meer

Heeft u nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Openingstijden winkel en inname goederen

Boxmeer 

Winkel :  

Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.00

 

 

Inname goederen :

Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.00

Openingstijden winkel en inname goederen

Cuijk   

Winkel :

Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.00

 

Inname goederen:

Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.00

 

Openingstijden Boxmeer

Maandag11:00 - 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag9:30 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur

Contact

Kringloopwinkel Boxmeer

Valendries 24
5831 DV Boxmeer

Kringloopwinkel Cuijk 

De Lange Beijerd 1
5431 NR Cuijk

E-mail: info@stichtingactief.nl
Tel: 0485 -33 90 90
Telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 13.00 uur