Website under construction

Kringloopwinkels

Boxmeer en Cuijk

Gebruikte meubelen, kleding, boeken, elektrische apparaten en allerhande curiosa. U vindt bij ons altijd wel iets van uw gading en tegen een zacht prijsje. Niet voor niets lopen veel mensen geregeld bij onze kringloopwinkels in Boxmeer en Cuijk binnen.

Over ons

Stichting Actief creëert werkervaringsplaatsen voor mensen met een meer dan gemiddelde afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. We werken nauw samen met uiteenlopende partijen en ondernemers in het Land van Cuijk om deze mensen de kans te bieden door te stromen naar regulier werk. Samenwerkingen zijn onder andere met Dichterbij, IBN en GGZ.  Ook krijgt Stichting Actief opdrachten vanuit de gemeente Land van Cuijk, reclassering, maar ook vanuit de gemeente Bergen en Mook-Middelaar. Sommige werknemers van Stichting Actief komen vanuit de Participatiewet, Sociale Werkvoorziening, WMO, re-integratie via het 2e spoortraject en Wet poortwachter.

Onze medewerkers aan het woord:

Gabriëlla werkte al 25 jaar in de schoonmaak op verschillende projecten, maar door fysieke klachten maakte zij noodgedwongen een switch die heel mooi uitpakt. Ze werkt nu via IBN bij de kringloopwinkel in Boxmeer. Daar zorgt ze ervoor dat alle artikelen een mooi plekje in de winkel krijgen.

Gabriëlla: “Het werk bevalt mij goed en het is afwisselend. Ik heb minder last van mijn fysieke klachten. Ondanks dat het heel iets anders is, was ik snel gewend”. Aldus onze zeer gemotiveerde medewerker Gabriëlla.

René: “Metaal sorteren, technische klusjes en ik ben bijrijder op de vrachtwagen die spullen op gaat halen, ik zet me actief in voor Actief! De sfeer is goed bij Actief en je wordt gewaardeerd om wat je kunt en doet. Ik voel me daardoor heel erg op mijn plek bij Actief. Ook vind ik het goed dat spullen hergebruikt worden en niet zomaar worden weggegooid. Daar wil ik me graag voor inzetten!’ aldus onze zeer gewaardeerde medewerker René Kaldenberg. 

 

 

Herbruikbare goederen

Bruikbare spullen, meubelen, witgoed of bruingoed zoals radio’s, tv’s of dvd-spelers kunt u gratis bij onze kringloopwinkels aanbieden. Onze medewerkers maken de artikelen schoon en verkopen ze weer.

Grof huishoudelijk afval

Stichting Actief haalt op afroep grof huishoudelijk afval (GHA) bij u thuis op. Dit doen wij in opdracht van gemeente Land van Cuijk. Waar Boekel ook onder valt.

Verloren / gevonden voorwerpen

Wist u dat Stichting Actief ook zorgt voor de registratie van verloren en gevonden voorwerpen? U kunt deze melden aan de balie van de kringloopwinkels in Boxmeer en Cuijk

Verantwoord voor mens en milieu

Met recycling verlengen we de levensduur van artikelen en beperken we de afvalstroom. En dat niet alleen. Met de opbrengst van onze winkels creëren we werkervaringsplaatsen  voor mensen met een meer dan gemiddelde afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zo coachen we hen naar een vervolgstap in hun carrière. Onze mensen zijn gemotiveerd en staan graag voor u klaar in de winkel of om uw spullen op te halen.

Stichting Actief

Wij geven mensen met een meer dan gemiddelde afstand tot de arbeidsmarkt, een nieuwe kans.

Meer zien? 

Loop eens binnen in één van onze winkels in Boxmeer of Cuijk.

Contact

Kringloopwinkel Boxmeer

Valendries 24
5831 DV Boxmeer

Kringloopwinkel Cuijk 

De Lange Beijerd 1
5431 NR Cuijk

E-mail: info@stichtingactief.nl

 

Tel: 0485 -33 90 90
Bereikbaar van :

Maandag tot en met Donderdag van

8.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 14.00

Openingstijden winkel en inname goederen 2023

Boxmeer & Cuijk

Winkel:

Dinsdag tot en met Vrijdag: 10.00 – 17.00

Zaterdag: 10.00 – 16.00

 

Inname goederen:

Dinsdag tot en met Vrijdag: 10.00 – 17.00

Zaterdag: 10.00 – 16.00

Gesloten met Carnaval (20 en 21 februari 2023), Pasen (9 en 10 april 2023) , Koningsdag (27 april 2023) Bevrijdingsdag (5 mei 2023), Hemelvaart (18 mei 2023) & Pinksteren (28 en 29 mei 2023)